♂ + ♀ = ❤?Hey Peeps !
Status : 29 OCT 2016 - Currently busy with my assignment
안영하세요 !Welcome to my site ! You have entered to Exotics blog. If you are hater go away . HATE IT? Click HERE !

Eilya Rashid's personal site
best view with google chrome
Exotics(s) | hotties
My Twitter Follow me , I follow U back .
Group facebook yang hina Islam
Thursday, February 2, 2012 | 2 love letter

Laman sosial facebook ini diwujudkan sebagai kumpulan sokongan buat mereka yang telah Murtad di Malaysia dan singapura. Klik SINI untuk tau link group facebook tak gune tuh!

Setakat ini kumpulan itu telah disertai seramai 848 orang ahli. Individu yang mahu menyertai kumpulan itu telah dinasihatkan untuk menggunakan nama samaran supaya identiti mereka tidak terdedah. Namun apa yang benar-benar menyedihkan ialah apabila anggota kumpulan itu banyak membuat kenyataan yang telah menghina Islam, Menghina Allah S.W.T dan Rasulullah S.A.W dengan menggunakan kata-kata yang kesat.Berikut adalah salah satu penghinaan terhadap Islam:Sebagai seorang Muslim apa yang perlu anda lakukan ialah melaporkan penghinaan ini kepada pihak Facebook dengan kadar segera!!!!


kalau ikot kat atie Eilya mau rasanyer nak bunoh orang2 yg macam neyh..ingat deme tuh bagus sangat ker? ada hati nak hina Islam konon! diri sndiri pun g*mp*ng! sesuka hati sesedap rase jer nak hina Islam. kalau kau dah kuar agama Islam pun..ta payah la kau nak hina Islam!!
★★★★★