♂ + ♀ = ❤?



Hey Peeps !
Status : 29 OCT 2016 - Currently busy with my assignment
안영하세요 !Welcome to my site ! You have entered to Exotics blog. If you are hater go away . HATE IT? Click HERE !

Eilya Rashid's personal site
best view with google chrome
Exotics(s) | hotties
My Twitter Follow me , I follow U back .
The reason why they tension with me ^^
Sunday, March 11, 2012 | 12 love letter

hoho..entry ney Eilya wat mengikut pengalaman Eilya sendiri.. tahun neyh Eilya PMR'S victim...jadi Eilya TAK NAK COUPLE UNTIL PMR end. titik..tadak kompromi..* cekal kan hati..sori la pada orang yang Eilya reject tuh..lagi un kalau diaorang couple ngan Eilya pun..bukan best pun.. macam tak couple jek..bek jadi kawan biasa..lagi best.. tadek feeling2.. diorang pasti tension nyer klau couple ngan Eilya..  lagi pun parents Eilya bukan bg couple2..hehe..Eilya tak nak tensionkan  diorang atas sebab2 tertertentu.. korang nak taw sebab2 nya?

Sebab-sebab nya ialah

 first, Eilya takkan main mesej dan call diaorang * sb phone Eilya kene rampas n membazir kedit jek

 second,Eilya tak akan accept Relationship Request kat FB * bcoz my mom is like techno person..n very active in FB..woho...i dont want to die in young age

third, Eilya taknak panggil abang n dipanggil sayang* geli-geliman dowh..baru couple bukan kawin lg

fourth, Eilya benci memujuk* ngade2 lak nak merajuk

fifth, Eilya tadak masa nak dating bagai  *8A is my target 

 sixth, Eilya tak suka nak makan budi..*like eg : offer makan la..offer duit la..cam mak bapak Eilya tak bagi cukup makan jek.. :p

seventh, Eilya mengamal kan prinsip yang ustazah  Eilya bagi *iaitu pasanggan couple kita tuh tak semestinya pasanggan sehidup semati kita


Jadi conclusion kat sni ialah SINGLE IS ROCK!! hoho..cian pada ex2 Eilya..orang da kata bosan ..degil..nak jugak..nyeng~ tanak dengar kata.. padan muka..hoho..






★★★★★