♂ + ♀ = ❤?



Hey Peeps !
Status : 29 OCT 2016 - Currently busy with my assignment
안영하세요 !Welcome to my site ! You have entered to Exotics blog. If you are hater go away . HATE IT? Click HERE !

Eilya Rashid's personal site
best view with google chrome
Exotics(s) | hotties
My Twitter Follow me , I follow U back .
Sasaengs fans ?
Tuesday, April 8, 2014 | 2 love letter



Greeting Text

Heep ~ Korang tahu tak sasaengs fans nih apa ? 
Yang ni nama nya peminat yang minat artis Korea yang bukan tahap fanatik dah , 
ni dah tahap gila namanya =..= 
Dorang nih sanggup mengikut sesuatu kumpulan Korea 24 jam ,  stalk dorang even keluar kan duit beribu semata mata untuk stalking kumpulan Korea yang dorang minat .


Baru- baru nih ada sasaengs fans EXO beli satu van yang sebijik macam EXO selalu pakai . Luhan aku hampir-hampir masuk , nasib baik manager EXO nampak then cepat-cepat halang . LOL , 
* kalau dorang bawak lari Luhan , ready to die bitch *


Ahh .. yang aku tak boleh blah skali , ada ke patut sasaeng fan pecah and ambil SEMUA padlock EXO , yang EXO gantung waktu EXO-SHOWTIME EP7 . Pfftt . Entah pape dorang nih .




Then , tetiba muncul pulak agama baru . Tahu agama apa ? KRIStianity . 
Please lah , this is too much ! 
Perlu ke fans sampai puja dia bagai ? 
Kalau kau puja dia , dia akan terharu ke ?
Cetek akal =,="


Gila ahh , ingat buat semua benda nih EXO akan suka dorang ke ? 
Menyusahkan EXO lagi adalah . 
Pasal sasaeng fans ni selalu buat masalah , 
muncul ramai anti-EXO padahal sasaeng fans yang salah .


So , konklusinya , be like me . 
Sekadar sokong and beri semangat , tak perlu kot nak intip dorang 24 jam . LOL.




★★★★★